… Întrebarea este CINE vine la APIA Dolj?

… Întrebarea este CINE vine la APIA Dolj?

1.016
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Emil Călugăru (foto), fost director executiv, apoi director adjunct al Agenţiei Judeţene de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) Dolj a renunţat la funcţia de conducere, din motive personale. În ciuda zvonurilor cum că acesta ar fi fost schimbat, pentru ca în locul lui să fie numită o altă persoană – din surse neoficiale, un liberal -, Călugăru susţine că el a solicitat Agenţiei centrale să fie mutat pe un alt post. „La cererea mea, adresată APIA central, conducerea de la Bucureşti a aprobat mutarea mea pe un alt post în cadrul APIA Dolj. Acum ocup funcţia de şef Serviciu Inspecţii, acest post fiind vacant la data solicitării mele”, ne-a declarat Emil Călugăru.

În altă ordine de idei, interesant de urmărit este cine va veni în locul fostului adjunct al APIA Dolj, în condiţiile în care specialiştii din domeniu sunt puţini la număr, iar politizarea deconcentratelor nu este un secret. Astfel că, încă o posibilă numire pe criterii politice, nu ar fi o surpriză. Iar zvonuri există, deja, şi toate se învârt în jurul unui nume cu legătură liberală. Însă nimeni din rândul autorităţilor în măsură să ofere un răspuns nu a confirmat că s-a stabilit cine şi când va ocupa scaunul de adjunct. Cert este că drumul către funcţia de director adjunct al APIA Dolj este „liber”. Că va fi o numire pe post, că va fi organizat un concurs, rămâne de văzut.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    456

    raspuns…vine altu care sa fure

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.