Takko, Deichmann şi Drogerie Markt, în Altex Retail Park Slatina

Takko, Deichmann şi Drogerie Markt, în Altex Retail Park Slatina

448
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Retailerii germani Takko, Deichmann şi DM Drogerie Markt vor fi chiriaşii parcului de retail, care va fi dezvoltat de Altex, în apropierea hipermarketului Kaufland din Slatina, potrivit portalului propertybuyer.ro.

 

Noul complex comercial va avea o suprafaţă construită de 2.550 metri pătraţi, o suprafaţă desfăşurată de 3.660 metri pătraţi, cu o înălţime de parter, plus etaj. În plus, vor fi amenajate şi 134 de locuri de parcare pe două nivele, în funcţie de denivelarea terenului. Sursa citată mai precizează că magazinul de încălţăminte Deichmann va ocupa o suprafaţă de 455 metri pătraţi, retailerul de îmbrăcăminte Takko-510 metri pătraţi, iar DM Drogerie Markt-355 metri pătraţi. Complexul va avea ca ancoră principală un magazin Altex, cu o suprafaţă de vânzare de 2.010 metri pătraţi.

Noua investiţie de la Slatina va duce şi la crearea de noi locuri de muncă, acesta fiind unul dintre principalele obiective ale administraţiei locale.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.