Patrulele de reciclare RoRec au colectat 100 de tone de deşeuri electrice

Patrulele de reciclare RoRec au colectat 100 de tone de deşeuri electrice

949
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Copiii şi tinerii participanţi la programului educaţional de mediu Patrula de reciclare au colectat peste 100 de tone de deşeuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE) până la 15 aprilie.Campania se desfăşoară în 28 de judeţe din ţară, printre care se nunămără şi Doljul.

Deşeurile vor fi reciclate conform standardelor de mediu, datorită acţiunilor celor 20.000 de elevi şi 700 de profesori coordonatori care participă la ediţia 2013 a programului educaţional de mediu Patrula de reciclare. Programul este desfăşurat de Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec în parteneriat cu Inspectoratele Şcolare Judeţene şi autorităţile locale.

Fiecare agent al Patrulei de reciclare are responsabilitatea de a colecta minimum 4 kg DEEE până la 15 mai 2013. La finalul ediţiei, organizatorii vor evalua activităţile şi proiectele raportate şi vor premia câştigătorii la nivel judeţean şi naţional: profesorii coordonatori cei mai activi, Patrulele care vor colecta cele mai mari cantităţi de DEEE şi vor crea cea mai inspirată propunere de mascotă a programului.

Judeţele participante în program sunt: Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Bucureşti, Caraş-Severin, Călăraşi, Constanta, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea şi Vrancea.

Topul cantităţilor colectate de Patrule în fiecare judeţ se găseşte pe site-ul Asociaţiei Române pentru Reciclare RoRec: www.rorec.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.