Accident auto într-o staţie peco din Craiova (Foto)

Accident auto într-o staţie peco din Craiova (Foto)

666
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două autoturisme s-au ciocnit, astăzi de dimineaţă, într-o stație peco de pe bulevardul Decebal din Craiova. În urma coleziunii, o femeie şi un bărbat, în vârstă de 31, respectiv, 39 ani, au fost rănite și transportate la spital. Pompierii au asigurat permimetrul, pentru evitarea unei explozii.

La ora 08:05, echipajele Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare din cadrul Detaşamentului 1 şi Detaşamentului 2 Pompieri Craiova au fost solicitate să intervină la un accident rutier produs pe B-dul Decebal, într-o staţie peco, între două autoturisme.
Ajunse la faţa locului, echipajele de intervenţie au acordat primul ajutor medical de urgenţă la două victime conştiente, ulterior fiind transportate la UPU a Spitalului de Urgenţă Craiova.

În urma accidentului, o femeie şi un bărbat, în vârstă de 31, respectiv, 39 ani, au suferit traumatisme.

La faţa locului a sosit şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru a asigura perimetrul, dat fiind pericolul de explozie, din cauza gurilor de alimentare a rezervoarelor de combustibil de la staţia peco.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.