Succes la Expobike – BBY X-SPORTS Craiova a prezentat noutăţile sezonului 2013

Succes la Expobike – BBY X-SPORTS Craiova a prezentat noutăţile sezonului 2013

1.275
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 5,00)

Cele mai noi apariţii din domeniul producţiei de biciclete şi accesorii au fost prezentate, weekend-ul trecut, la cea mai mare expoziţie de profil din ţară – Expobike 2013, organizată în capitală. Evenimentul a numărat 38 de participanţi, cu standuri generoase, amploarea expoziţiei fiind mult mai mare faţă de anii anteriori.

Cu o medie de 10.000 de vizitatori pe zi, Expobike s-a dovedit a fi un success. În cele două hangare ale Romaero Băneasa care au găzduit evenimentul au fost prezentate noutăţile în domeniu ale renumitelor firme producătoare de biciclete şi accesorii, printre care s-a numărat şi producătorul slovac de biciclete CTM, reprezentat în România de binecunoscuta firmă BBY X-SPORTS dinCraiova.

Într-un spaţiu generos, de 100 mp, BBY X-SPORTS a expus noutăţile pentru sezonul 2013: CTM Bike – biciclete şi accesorii; RavX Design – USA – accesorii şi consumabile; XRD – USA – accesorii şi Kenny Bike – Franţa – echipamente şi întreţinere. Totodată, la standul BBY X-SPORTS  s-au găsit şi simpaticele coşuri de bicicletă de la Jolie Wallo, coşuri realizate manual în Craiova şi care cunosc un succes total în ţări precum Anglia şi Olanda. De altfel, produsele de la Jolie Wallo pot fi văzute şi în Craiova, la BBY X-SPORTS, care este  Pro-Shop –ul pentru România.

„Expoziţia a fost un succes pentru noi, având în vedere numărul mare de vizitatori pe care i-am avut în stand pe parcursul celor trei zile pline. Brandurile pe care le reprezentăm exclusiv în România au fost de mare interes pentru vizitatori, inclusiv pentru noile magazine partenere. Am reuşit să lărgim considerabil reţeaua de distribuţie având deja un număr mare de dealeri în majoritatea oraşelor din România. Pe cei care nu au avut timp să viziteze Expobike 2013, îi invităm să vină la Showroom-ul BBY X-SPORTS din Craiova, care a fost redeschis pe 17 aprilie”, ne-a declarat Cătălin Filip, administratorul BBY X-SPORTS.

“Sperăm ca, în viitor, să crească şi apetitul sportiv al craiovenilor şi să vedem şi la noi tot mai mulţi oameni făcând mişcare, mergând pe bicicletă”, mai spune reprezentantul BBY X-SPORTS.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.