SIDONIA GHINDEANU PREZINTĂ ȘTIRILE DIMINEȚII LA DIGI24 CRAIOVA

SIDONIA GHINDEANU PREZINTĂ ȘTIRILE DIMINEȚII LA DIGI24 CRAIOVA

1.923
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

 La prima oră craiovenii vor afla de luni, 22 aprilie, cele mai importante știri locale de la Sidonia Ghindeanu, noul prezentator al Jurnalelor de știri Digi24 Craiova.

La 06.30, 7.30, 8.30 si 13.00 informațiile de care au nevoie telespectatorii vin la Digi24 Craiova, televiziunea care a reusit să seteze noi coordonate ale performanței, in prezentarea celei mai noi vedete a postului.

Pentru Sidonia Ghindeanu noua postura reprezintă o mare provocare. “Odată cu noul job, de prezentator de știri, s-au schimbat multe lucruri în viaţa mea. În primul rând, am devenit mult mai responsabilă şi mai organizată, mai ales ca noua mea ora de trezire va fi 05.00. Mă aflu acum într-o perioadă în care învăţ multe şi în care mă bucur să descopăr, zilnic, o întreagă echipă de profesionişti. Sunt la început încă, dar am reuşit deja să mă îndrăgostesc de tot ce fac.”

De luni, 22 aprilie, de la 06.30, Sidonia Ghideanu le aduce telespectatorilor Digi24 Craiova toate stirile  de care au nevoie pentru a-si incepe ziua informati corect.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.