Florin Lungu, RAADPFL: II incurajam pe copii sa ne solicite ajutorul

Florin Lungu, RAADPFL: II incurajam pe copii sa ne solicite ajutorul

346
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

florin lungu2 Florin Lungu, RAADPFL: II incurajam pe copii sa ne solicite ajutorul poze

Elevii de la Scoala nr. 21 din Banie au plantat peste 50 de arbori si arbusti intr-unul din parculetele din cartierul Rovine. Alaturi de copii au fost si angajatii Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova. “Am fost solicitati de doua clase din Scoala nr. 21, din Craiova, pentru a-i ajuta sa planteze arbori, si am raspuns imediat apelului. O idee interesanta a celor de la Sc. nr. 21 a fost ca la fiecare arbor plantat sa fi legat cate un biletel cu mesaj un pentru natura. Ii incurajam si pe altii copii sa ne solicite ajutorul deoarece ne dorim sa ii implicam cat mai mult, pe cei mici, in astfel de activitati. De altfel, RAADPFL Craiova desfasoara, in aceasta perioada, o ampla campanie de plantare”, a declarat Florin Lungu, directorul regiei.

Cei mai incantati de activitatea de plantare s-au dovedit cei mici care insotiti de parinti si cadre didactice au reusit sa planteze toti arborii pusi la dispozitie de RAADPFL Craiova.

florin lungu1 Florin Lungu, RAADPFL: II incurajam pe copii sa ne solicite ajutorul poze

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.