Au luptat până la capăt

Au luptat până la capăt

445
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Craiova a început in forță partida de la Mediaș şi a câștigat primul sfert cu scorul 22-20. Sfertul al doilea a continuat apoi în aceeaşi notă pentru jucătorii lui Mandici care au condus chiar şi cu opt puncte pe tabela de marcaj. Finalul de sfert le-a aparţinut însă gaziştilor, care au egalat şi au trecut la conducere pe tabela de marcaj. S-a intrat în cele din urmă la cabine cu 46-43. Cele două echipe au mers apoi cap la cap în sfertul al treilea cu un uşor plus pentru gazde, astfel că la intrarea în sfertul decisiv scorul a fost 62-56. Gaz Metan s-a impus în cele din urmă cu 86-75 şi s-a calificat în semifinalele campionatului.

Marius TOMA, manager tehnic S.C.M. CRAIOVA: ” Un sezon început, official, în septembrie la Mediaş şi încheiat în această seară, tot la Mediaş. Ne-am fi dorit mult mai mult şi chiar am fi vrut să jucăm în semifinale. Din păcate am întâlnit o echipă foarte puternică care şi-a câştigat dreptul de a merge mai departe. După acest sezon în care am făcut istorie pentru baschetul craiovean felicit stff-ul ethnic şi toţi jucătorii pentru ceea ce au făcut pe tot parcursul acestui campionat. Suntem foarte mândri de ceea ce am realizat in acest an, an în care am făcut istorie şi în clasament, dar şi în tribune. S.C.M. ”U” Craiova a avut cel mai mare număr de spectatori, lucru care a contat enorm în reuşitele din acest campionat. Mulţumim tuturor fanilor noştri pentru momentele minunate pe care le-au creat şi le-am trăit împreună la meciurile din Sala Polivalentă a Craiovei.”

 

La meci au fost prezenți și suporterii echipei craiovene. Suporterii au afisat un banner pe care scria: LIBERTATE PENTRU SUPORTERI, iar pe alt banner CHARLIE LIBER

Sursa: ghidsportiv.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     11-04-2008
    Locatie
     Nord , Craiova
    Mesaje
    910

    LIBERTATE PENTRU SUPORTERI !

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    854

    Primul meci in intregime trebuia jucat ca ultimul sfert ….

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    466
    Citat Mesaj initiat de cyborg
    Primul meci in intregime trebuia jucat ca ultimul sfert ….

    Nu intotdeuna ne iese asa cum gandim

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.