A provocat un accident la volanul unui Audi şi a fugit! Poliţiştii...

A provocat un accident la volanul unui Audi şi a fugit! Poliţiştii l-au prins când încerca să părăsească oraşul

715
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Şoferul unui autoturism Audi A 8 care a provocat un accident de circulaţie în urmă cu aproximativ o jumătate de oră în Craiova, la intersecţia străzilor „Fraţii Goleşti” şi „Nicolae Iorga”, este căutat de poliţişti. Acesta nu a acordat prioritate unui Logan, pe care l-a izbit în partea dreaptă, şoferul Loganului fiind transportat la spital. Poliţiştii că au datele autoturismului Audi, fiind desfăşurate activităţi pentru prinderea şoferului.

Fuga de la locul accidentului pare să devină un sport al şoferilor în Craiova. Autorul unui accident petrecut în această după-amiază a spălat şi el putina, după ce a izbit un autoturism care avea prioritate de trecere. Potrivit primelor date ale IPJ Dolj, şoferul unui Audi A8, care circula pe strada Nicolae Iorga, la efectuarea virajului pentru a intra pe strada Fraţii Goleşti nu a acordat prioritate de trecere şi a lovit în partea dreaptă un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar, în urma accidentului Dacia fiind proiectată de trotuar. Şoferul Loganului, Florin Niţu, de 30 de ani, din Craiova, a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova pentru îngrijiri medicale şi investigaţii, iar poliţiştii îl caută pe şoferul vinovat.

UPDATE: După accident, la nivelul Poliţiei doljene s-a dat alarma, s-au instituit rapid filtre în trafic, şi, în urmă cu puţin timp, maşina implicată în accident a fost oprită la ieşirea din Craiova spre Bucovăţ. La volanul autoturismului Audi, înmatriculat în Bulgaria, a fost identificat Iulian Iamandiţă, de 21 de ani, din comuna Almăj. Tânărul nu era băut, are şi permis valabil, după cum au comunicat reprezentanţii IPJ Dolj, şi a declarat că s-a speriat. Voia să ajungă undeva să poată repara maşina, întrucât o împrumutase. Acum este cercetat, în libertate, pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor judiciare.

 

Sursa: oradedolj.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1242

    s a speriat omul….

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     03-08-2006
    Locatie
     CV9
    Mesaje
    94

    Inchisoare direct, acum toti care fac accidente fug si ii lasa pe aia sa moara acolo, se intorc dupa 24 de ore si nu patesc nimic.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.