Eco-Rom Ambalaje desemnează, mâine, „Orașul Reciclării”. Craiova este în cursă

Eco-Rom Ambalaje desemnează, mâine, „Orașul Reciclării”. Craiova este în cursă

729
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Pe 25 aprilie, Eco-Rom Ambalaje va anunța municipiul din România care va primi titlul de „Orașul Reciclării”, ca urmare a implicării primăriei acestuia în „bătălia” cu același nume. Cele 20 de municipii care au luptat în perioada 1 septembrie 2012 – 28 februarie 2013 pentru obținerea marelui titlu sunt: Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Cluj, Craiova, Deva, Focşani, Iaşi, Mediaş, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Slobozia, Târgu Jiu, Tulcea, Zalău, inclusiv Sectorul 1 și Sectorul 6 Bucureşti.

Victoria va fi cucerită de localitatea care a obținut cel mai mare punctaj la calitatea serviciilor de colectare separată a deșeurilor de ambalaje, însemnând accesul populației la containerele pentru hârtie-carton, plastic, metal și sticlă, aspectul acestora și corectitudinea depunerii separate a deșeurilor în fiecare container, dar și scorul obținut la cantitatea de deșeuri colectate precum și la campaniile de conștientizare a populației desfășurate de municipalități.

Astfel, localitatea victorioasă va primi titlul de „Orașul Reciclării” și marele premiu: amenajarea unei zone de picnic conform Legii Picnicului în vigoare, inclusiv cu servicii de colectare separată a deșeurilor de ambalaje.

Mai multe detalii despre aceasta şi informaţii despre colectarea selectivă a deşeurilor de ambalaje pot fi aflate accesând site-ul www.ColecteazaSelectiv.ro

Sursa: www.administratie.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     14-08-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    57

    Craiova e varza la capitolul acesta.

    Cangurii nu pot merge cu spatele
  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     08-12-2007
    Mesaje
    95

    in satele si comunele din judetul Dolj nu exista canalizare si nici o forma de colectare si reciclare a gunuaielor deci ca rezultat oamenii isi sapa gropi in spatele curtilor unde isi fac nevoile iar gunuaiele ce nu pot fi arse sunt tinute prin curte sau aruncate pe marginea drumurilor… probabil asa este in UE?

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    866

    Sunt in care oamenii de acolo nici acum nu stiu ce este aia apa la robinet decat cand vin in oras la spital, si noi ne prefacem dea joaca cu reciclatu, nu am vazut in craiova de cand au pus acele pubele, una care se fi umplu am vazut oameni care au aruncat acolo printre care ma numar si eu, dar pera putini. In conditiile in care societatile comerciala sunt amendate daca nu au pubele separate pentru fiecare deseu in parte … iar cei care se ocupa cu colecatrea le arunca in aceeasi masina … ce mai pot sa mai spun decat ca … traiasca europa ca stie cum sa isi bata joc de noi !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.