O nouă cerere de eliberare pentru interlopul Bercea se judecă la Curtea...

O nouă cerere de eliberare pentru interlopul Bercea se judecă la Curtea de Apel Craiova

288
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Azi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor depune recurs la Curtea de Apel Craiova împotriva deciziei luată, ieri, de judecătorii Tribunalului Olt de a înlocui măsura de arestare preventivă cu cea a de nu părăsi localitatea pentru Anghel Sandu, zis Bercea Mondial.

Soarta lui Anghel Sandu este din nou în mâna magistraţilor de la Curtea de Apel Craiova care vor decide, azi, când se va judeca recursul procurorilor. Aceasta este cea de-a şasea cerere de eliberare sub control judiciar judecată de magistraţii craioveni.

Bercea Mondial este încarcerat la Penitenciarul Craiova pentru tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat nepotul într-un bar din Drăgăneşti-Olt.



4 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     25-03-2008
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    2155

    Foiletonul….continua

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     06-10-2008
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    158

    mai fratilor , cate naiba de cereri poate sa depuna acest individ ? vine cu tot felul de motive , m-am saturat de subiectul acesta , sa stea la mititica , ca acolo ii este locul !!!

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     28-01-2009
    Mesaje
    919

    Procurorii de Olt se lupta, practic, cu judecatorii de la Tribunalul Olt, care se dau peste cap sa-l scoata pe scuipatul ala afara din arest.
    Ma intreb: nu ar trebui mai intai sa fie aruncati afara – sau INAUNTRU, depinde – judecatorii aia ? Mai e mult de asteptat pana cand asemenea „judecatori” vor disparea??

    ZERO TOLERANTA PENTRU STATUL CRIMINAL
  4. #4
    Senior Member
    Data de inscriere
     28-01-2009
    Mesaje
    920

    Oare sefii judecatorilor alora si cei de la CSM, ca garant al independentei Justitiei, nu mai au pic de bun simt si demnitate ?
    Chiar atat de abjecti ati ajuns incat sa-i lingeti in fund pe tiganii astia oribili ?!

    ZERO TOLERANTA PENTRU STATUL CRIMINAL

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.