Live text de la Conferinta organizatiei judetene DOLJ a PSD

Live text de la Conferinta organizatiei judetene DOLJ a PSD

1.665
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La aceasta ora are loc la Filarmonica Oltenia Conferinta Organizatiei Judetene Dolj a Partidului Social Democrat.
Transmitem impresii in direct de la fata locului, declaratii, opinii.

Initial au luat cuvantul reprezentanti ai altor partide politice.
Cosmin Enea: „Timpul cotei unice a trecut, cred ca este vremea unei impozitari progresive”
Cilibiu Mihai: „PPDD vrea sa faca o opozitie constructiva si acolo unde necesitatea impune sa fie alaturi de partidul care guverneaza Romania. PPDD este ca si doctrina un partid de centru stanga si cred ca putem fi singura varianta a PSD pentru o alianta de guvernare.”

Invitati din cadrul partidului s-au succedat la prezidiu.
Ecaterina Andronescu: „Vin de fiecare data cu drag la Craiova (…). Romania are scoli exceptionale, nu sunt toate asa cum ne-am dori sa fie, dar majoritatea scolilor Romaniei nu ne fac de rusine, dimpotriva, ne fac cinste. ”
Valeriu Zgonea: „E o chestie foarte stranie, din ultimii 5 ai PSD, 3 provin din zona Olteniei. Eu cred ca este un lucru bun, Oltenia genereaza oameni de calitate. Am emotii si daca o sa ma balbai astazi, este un moment important pentru mine si imi cer scuze. PSD organizatia Dolj, ca medie intotdeauna in top 3 organizatii PSD si mai mereu prima organizatie la nivel national. Este un moment de schimbare de generatie, nu vorbim despre un produs pe care l-am transferat, este vorba de un produs al PSD. Cea mai mare bucurie pe care o poti avea este sa incepi de jos si usor usor, cunoscand toate treptele sa ajungi sus. Pentru Claudiu Manda, PSD Dolj este familia lui. Este 100% un produs PSD Dolj. Este un parlamentar tanar, s-a antrenat mult iar acum trebuie sa demnonstreze ca poate sa livreze, ca Oltenia este o zona unde vin investitorii, unde oamenii pot trai bine. Eu am incredere foarte mare in Claudiu Manda, asa cum am si in Olguta Vasilescu.”
Lia Olguta Vasilescu: „Imi doresc sa fac din Craiova nu un oras din primele 10 din Romania ci PRIMUL oras in Romania! Ce pot sa va asigur pe toti este ca la finalul acestui mandat voi fi primarul care va bifa cei mai multi km de conducta de apa, canalizare din ultimii 22 ani, ca voi face asfaltari si voi introduce retele mai mult decat toti primarii din ultimii 22 ani. Membri guvernului trebuie sa faca 2 lucruri pentru noi: autostrada Craiova Pitesti si sa debirocratizati sistemul. Eu nu mi-am inchipuit niciodata ca eu ca si primar stau 5 ore pe zi sa semnez tot felul de hartii. Nu mai am timp sa ies pe teren sa verific lucrarile. Perioadele de licitatii dureaza extrem de mult. Eu mi-am propus sa fac anumite obiective pana termin mandatul, gasisem si sursele de finantare. N-o sa le realizez pentru ca, spre exemplu, pentru un giratoriu trebuie sa astepti 6 luni cel putin pentru licitatie, minim.” Am spus-o de mai mult timp, il voi sustine pe Claudiu Manda pentru ca el alaturi de Valeriu Zgonea au fost primii oameni care m-au sustinut. Principala lui calitate este de bun organizator. Sunt ferm convinsa ca vom avea scoruri bune si in alegerile viitoare alaturi de Claudiu Manda.”
Mircea Geoana: „Am sa vorbesc putin mai politic pentru ca nici timpul si nici timpurile nu ne mai sunt aliate. Viata este prea grea, prea scumpa, locurile de munca sunt in ce in ce mai putine. Iri s-au incheiat 8 ani de cand am semnat tratatul de aderare la Uniunea Europeana. Se gandea cineva atunci ca Romania va avea 12% rata de absorbtie. Se gandea cineva ca vom ajunge o tara in care cetatenii nostri vor ajunge cetateni de rangul doi, se gandea cineva ca Federatia Rusa va deveni atat de activa si implicata in zona Europeana? Daca noi la centru, lideri nationali, cu orgolii mari, cu rani inca necicatrizate, am fost capabili sa intelegem ca provocarile si atacurile la acest partid si sa trecem peste aceste lucruri si aici la Dolj trebuie sa facem acest lucru. Mesajul meu pentru voi este si o rugaminte, sa gasim o formula in care fiecare candidat la o functie in partid sa-si gaseasca locul (referire la Prioteasa) si sa ne intelegem si aici la Dolj. Rugamintea mea pentru cei de la centru este sa asculte mai mult de pasurile primarilor. ”

Votul a avut loc, fiind unul deschis si in unanimitate, noul presedinte al Partidului Social Democrat Dolj este Claudiu Manda.

Noua conducere a PSD Dolj este formata din:
Presedinte Executiv: Ion Calin
Secretar Executiv: Florentin Tudor
Trezorier Golumbeanu Alin
Vicepresedinti: Ion Prioteasa, Iovan Cristi, Olguta Vasilescu, Tarnita Daniela, Vrapcea Nicolae, Fifor Mihai, Stancu Florin, Mitrica Alin, Voinea Florea, Gust Florentin, Tabacu Nicu, Pupaza Valerian, Zevelea Lidia, Bercea Georgica, Radu Preda, Raducan Sorin, Vasile Cosmin, Tanasescu Alina, Neatu Mihai, Catalina Marinel, Valeriu Zgonea.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-12-2006
    Locatie
     aici
    Mesaje
    482

    bai maimutoilor…..
    judetul Dolj are cea mai mare rata a somajului din tara ….asta ne doare baaa!!!!!asta e adevarul in judetul rosu cu lideri ai tarii
    de calibru ,care nu au facut nimic sa ridice zona asta…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.