S-a lansat „Leasing Plus” – un program care prelungeşte garanţia autoturismului

S-a lansat „Leasing Plus” – un program care prelungeşte garanţia autoturismului

962
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

BRD Sogelease, filiala grupului BRD, a lansat ieri în premieră pe piaţa de leasing din România, oferta „care prelungește garanția autoturismului, dar asigură și alte defecțiuni mecanice care pot apărea după ce asigurarea producătorului a expirat.

Prin acest produs, beneficiarii se bucură de finanţarea costurilor în cazul unor reparaţii, și se elimină astfel, eventualele cheltuieli neprevăzute dacă autoturismul se defectează în perioada asigurată.

Dacă un client dorește să-și vândă mașina, el poate poate să-și transfere această garanție către viitorul cumpărător. „Allianz-Ţiriac a selectat un număr de 70 de service-uri autorizate din toată ţara capabile să ofere servicii prompte şi de calitate. Decontarea cheltuielilor cu reparaţiile se va realiza în mod direct între Allianz-Ţiriac şi unităţile reparatoare”, a precizat Aurel Badea, director executiv general în cadrul Allianz-Ţiriac Asigurări.

„Leasing Plus” are stipulată o poliţă de asigurare oferită de partenerul Allianz-Ţiriac, Marsh România este brokerul şi administratorul acestui programul.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.