MECI DE RETRAGERE – ILDIKO BARBU

MECI DE RETRAGERE – ILDIKO BARBU

611
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sport Club Municipal Craiova organizează vineri, 17 mai 2013, cu începere de la ora 17:00, festivitatea de retragere din activitatea competiţională a handbalistei Ildiko BARBU.

Manifestarea are înscrisă în cadrul ei, de la ora 17:30, o partidă amicală de handbal între formaţiile S.C.M. CRAIOVA şi Oltchim RÎMNICU-VÎLCEA.

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. CRAIOVA: ” Este un gest de recunoştinţă faţă de una dintre handbalistele înscrise în cartea de aur a handbalului feminin românesc. O sportivă şi un om care şi-a făcut datoria pe teren faţă de echipele pentru care a evoluat, în cel mai profesionist mod. Pe de-o parte ne întristează faptul că îşi încheie activitatea competiţională, dar pe de altă parte ne bucură faptul că face acest lucru la echipa nostră, aici în Craiova. A venit la club atunci când echipa se afla în Liga a II-a şi-a adus contribuţia la promovarea în Liga Naţională şi la menţinerea în prima ligă în ultimile trei sezoane. Nu putem decât să-i mulţumim pentru ce a făcut în întreaga ei carieră de jucătoare şi, în special, în ultimii 4 ani pentru echipa de handbal feminin S.C.M. CRAIOVA. Îmi doresc ca în data de 17 mai toţi iubitorii handbalului din Bănie şi din Oltenia să participe la această festivitate organizată în onoarea doamnei Ildiko Barbu.”



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    885

    Venim si noi.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.