Craiova: Zilele Tineretului

Craiova: Zilele Tineretului

581
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj şi Casa de Cultură a Studenţilor au organizat miercuri, 2 mai 2013, prima etapă a Zilelor Tineretului. Începând de la ora 17, pe esplanada Teatrului Naţional “Marin Sorescu”, din Craiova, sute de tineri s-au adunat pentru a participa la spectacolele oferite de către organizatori. Tinerii au avut ocazia să participe la diverse concursuri, printre care amintim bachet sau şah, fiind încântaţi de muzică de calitate dar şi de demonstraţii sportive ale tinerilor doljeni.

Ana Doană, Theodora Sara Nicorescu, Mihaela Scuipici, Ansamblul Folcloric Altita, Iulia Demetrescu şi Dan Nenicu, Mihaela Pătran, Ansamblul Folcloric “DOINA MISCHIULUI”, CBC BeatBox Anania Martin, Andreea Chirca, Alisia Oanţă, Freaks, Greeen Box, Kramf Danser Lee Sister” – Alexandra Baldea şi Eli Dobre, Alma Balet, Irini Diana Neagoie şi Gabiriel Acrivopol , Expression Dance, Trupele de dans modern si street dance ale Cercului Militar Craiova, CS. Power Gym Craiova, WUSHU  KUNG-FU au evoluat pe esplanada Teatrului Naţional “Marin Sorescu” sub privirile a sute de tineri, incântaţi de spectacolul oferit de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj şi Casa de Cultură a Studenţilor.

Menţionăm că activităţile s-au încheiat după ora 20.40, organizatorii aşteptând o participare în număr mare şi la restul evenimentelor pe care le va organiza în cadrul Zilelor Tineretului, în zilele de 8 mai şi 9 mai.



2 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    875

    Chestia cu sah-ul e chiar misto …

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    487

    Ar putea sa mai lase si ei cosurile de baschet piesele de sah in week-end ca sa ai si alte activitati in afar de plimbat

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.