Samir, Sfetcovici și Nițulescu au ajuns în arestul IPJ Dolj. Urmează să...

Samir, Sfetcovici și Nițulescu au ajuns în arestul IPJ Dolj. Urmează să fie transferați în PMS Craiova

422
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii craioveni i-au introdus în arest, în baza mandatelor de executare a pedepselor cu închisoarea, pe Samir Sprînceană, Bogdan Nițulescu și Liviu Sfetcovici. Toți trei urmează să fie transferați zilele următoare în Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova pentru executarea pedepselor. Pentru ceilalți trei condamnați în același dosar vizând infracțiuni informatice, Ovidiu Doran, Claudiu Bălan și Gigi Toma, reprezentanții IPJ Dolj spun că nu au primit încă mandatele pe numele lor.

Reprezentanții IPJ Dolj au comunicat faptul că, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în executare, în cursul zilei de sâmbătă, mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Dolj pe numele lui Bogdan Iulian Nițulescu, de 30 de ani, din Craiova.

„Cel în cauză a fost condamnat la 5 ani închisoare pentru asociere în vederea comiterii de infracţiuni şi falsificarea de mijloace de plată electronice. A fost introdus în arestul IPJ Dolj”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj, precizând că, până astăzi, în arest au mai ajuns Samir Sprînceană, care are de executat 5 ani de închisoare și Liviu Sfetcovici, condamnat la 3 ani de închisoare în același dosar. Toți trei vor fi transferați în Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova pentru executarea pedepselor.

Reamintim că judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au respins, pe 2 mai, ca nefondate, recursurile declarate de Samir Sprînceană şi ceilalţi cinci inculpaţi judecaţi pentru infracţiuni informatice, pedepsele primite pe fond rămânând definitive. Samir Sprînceană, nepotul său, Ovidiu Doran, Bogdan Iulian Niţulescu şi Gigi Toma au primit câte cinci ani de închisoare, Claudiu Bălan trei ani şi şase luni de închisoare, iar Liviu Sfetcovici trei ani de închisoare. Din pedepse se va scădea perioada arestării preventive.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.