Localnicii din Unirea au, începând de astăzi, cămin cultural modern

Localnicii din Unirea au, începând de astăzi, cămin cultural modern

964
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În a doua zi de Paşti, câteva sute de localnici s-au strâns în centrul comunei, pentru a lua parte la darea în folosinţă a noului cămin cultural. Aşezământul va purta numele unui fost dascăl al satului, Sima Ioncică. La inaugurare au participat şi oficialităţi de la Craiova.

Localnicii din Unirea au, începând de astăzi, un sediu nou pentru Căminul Cultural, investiţie care s-a materializat după patru ani. Oamenii s-au îmbrăcat în straie de sărbătoare şi au venit, cu mic cu mare, la Căminul botezat cu numele unui fost dascăl al comunei, Sima Ioncică.

După săvârşirea unui serviciu religios, de către un sobor de preoţi din sat, pe scenă au urcat primarul Marin Bădoiu, însoţit de Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei şi Claudiu Manda, preşedinte al PSD Dolj şi deputat al localităţii Unirea.

“A devenit un obicei ca în fiecare a doua zi de Paşte, să inaugurăm ceva. Anul trecut a fost piaţa, acum Căminul Cultural, poate la anul va fi alimentarea cu apă”, a spus, de pe scenă, primarul Bădoiu.

Claudiu Manda a spus despre gospodarul-şef de la Unirea că este “cel mai mare primar al judeţului” iar Lia Olguţa Vasilescu a promis să îl ajute în continuare cu proiecte.

După rostirea alocuţiunilor, publicul s-a delectat cu melodii interpretate de Ansamblul “Maria Tănase” şi interpreţi cunoscuţi ai scenei muzicii populare olteneşti.

 

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.