50 de oameni ai străzii din Craiova sunt cazaţi de Primărie

50 de oameni ai străzii din Craiova sunt cazaţi de Primărie

261
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Temperaturile extreme din ultimele zile au dus şi la creşterea numărului de persoanelor fără adăpost care au fost cazate în centrele speciale puse la dispoziţie de Primăria Craiova.

În jur de 50 de oameni ai străzii au fost primiţi în ultimele zile la adăpostul „Sfântul Vasile” din strada Râului şi la Căminul pentru persoane vârstnice, de pe strada Tabaci nr.3. În aceste două locaţii nu există în prezent probleme legate de cazarea şi îngrijirea persoanelor, autoritatea publică locală anunţând că numărul locurilor în cele două centre sociale se poate suplimenta dacă solicitările cresc. Poliţia Locală, Poliţia Municipiului şi autorităţile din cadrul Comandamentul de Iarnă  continuă să intervină pentru a aduce oameni fără adăpost în aceste centre.

De asemenea, autoritatea publică locală face apel la cetăţenii Craiovei ca în situaţia în care observă persoane fără adăpost să anunţe la următoarele numere de telefon:

-0251/984 –Telefonul Cetăţeanului

-0251/437617 – Direcţia de Asistenţă şi Protecţie Socială din cadrul Primăriei Craiova

-0251/533578- Căminul pentru persoane vârstnice Craiova

-0766494895 –Sorin Pîrvănescu –coordonatorul Centrului de Urgenţă pentru persoanele fără adăpost „Sf.Vasile”.

Ştefania Bătrînca

stefania.batrinca@jurnalulolteniei.ro

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.