Dosare penale la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Dosare penale la regimul circulaţiei pe drumurile publice

358
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În data de 07.05.2013, ora 07.00, poliţişti din cadrul BDNE Dolj l-au depistat pe P.CATALIN, 24 de ani, din Craiova, în timp ce conducea autoturismul pe DN 65C, în comuna Mischii, satul Motoci având o concentraţie alcoolică în aerul expirat de 0,44 mg/l. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

 

În aceeaşi zi, ora 15.13, pe DN 55, pe raza localităţii Rojişte, o echipă din cadrul Serviciului Rutier – BDNE, l-a depistat pe L.GABRIEL, 22 de ani, din comuna Botoşeşti Paia, Dolj, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

S-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

 

 

Ieri, în jurul orei 12.00, pe Bd. Racoţeanu, din Filiaşi, o patrulă din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi, l-a depistat pe V.CONSTANTIN, 30 de ani, din localitate, în timp ce conducea motoscuterul proprietate personală, fără ca motoscuterul să fie înregistrat şi fără să posede permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice şi fără a poseda permis de conducere.

 

 

În data de 07.05.2013, ora 15.25, o patrulă din cadrul Poliţiei Filiaşi l-a depistat pe I.CRISTIAN, 26 de ani, din comuna Ţînţăreni, Gorj, în timp ce conducea pe bd. Racoţeanu, din Filiasi, autoturismul proprietate personală, având o concentraţie alcoolică de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul Filiaşi unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehciul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

 

În data de 07.05.2013, ora 16.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe C.ROMICĂ, 23 de ani, din Craiova, în timp ce conducea autoturismul pe strada A.I.Cuza, din Craiova, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice anulat. Celui în cauză i s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce anulat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.