Craiova intră în „Maratonul sterilizărilor”. Circa 600 de câini vor fi castraţi...

Craiova intră în „Maratonul sterilizărilor”. Circa 600 de câini vor fi castraţi gratuit

367
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Asociaţia „Speranţă pentru animale”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova prin SC Salubritate Craiova SRL, organizează în perioada 9-19 mai o amplă campanie de sterilizare, vaccinare antirabică şi crotaliere a câinilor cu şi fără stăpân din Craiova, campanie ce va avea loc la cabinetul veterinar Family Vet din Craiova, strada Toporaşi, numărul 18. Campania „Maratonul sterilizărilor”, aflată la a doua ediţie în Craiova, este susţinută financiar „Romania Animal Rescue”, „Animal Care Austria” şi Fundaţia „Susy Utzinger”, la finalul acesteia organizatorii propunându-şi să sterilizeze aproximativ 600 de patrupede.

În toată această perioadă vor fi sterilizaţi în cadrul campaniei inclusiv câinii capturaţi de lucrătorii Serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân din cadrul SC Salubritate Craiova SRL.
Craiovenii care doresc să vină la cabinetul din strada Toporaşi nr. 18 să sterilizeze în mod gratuit câini cu sau fără stăpân sunt invitaţi să se programeze la numărul de telefon 0785.560.307.

„Încercăm prin derularea acestor campanii să conştientizăm populaţia că singura posibilitate de a reduce numărul câinilor de pe străzi este cea de sterilizare a acestor patrupede, cu sau fără stăpân”, a spus Oana Popescu, preşedinta Asociaţiei „Speranţă pentru animale”.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     16-11-2012
    Locatie
     Somewhere on Earth
    Mesaje
    322

    Nici un stapan de caine nu v-a veni sa isi castreze potaia. E prea multa bataie de cap. Mai bine v-a umple orasul de maidanezi. Oare asociatii pentru apararea oamenilor de atacul cainilor nu se infinteaza ? Asociatiile astea pentru apararea animalelor, nu ar face mai bine sa-i adune ei si sa-i ingrijeasca ei pe toti cainii vagabonzi. Ca oricum altceva decat sa strige in gura mare, ca drepturile cainilor sunt incalcate. Oare ale oamenilor nu ? Dreptul de a merge pe strada fara a fi atent sa nu fi muscat de o potaie periculoasa.

    "Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."Ion Creanga"Niciodata nu este mai injosita specia umana decat atunci cand ignoranta este inarmata cu puterea."Voltaire"Somnul ratiunii naste monstri."Goya"Un popor de oi naste un guve de lupi." Edward R. Morrow

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.