Crosul Tineretului a aliniat la start peste 150 de slătineni

Crosul Tineretului a aliniat la start peste 150 de slătineni

287
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Crosul Tineretului, organizat, miercuri, cu începere de la ora 10.00, a aliniat la start peste 150 de participanţi, cu vârsta cuprinsă între 14-35 de ani. Traseul pe care l-au avut de parcurs a avut aproximativ 2,5 kilometri. Cursa a fost dusă la bun sfârşit de toţi participanţii. Concurenţii au primit tricouri, iar primii clasaţi diplome, trofee şi încălţăminte sport.

 

„Practic, în acest an, în urma unei strategii a Ministerului Tineretului şi Sportului s-a stabilit ca Zilele Tineretului, perioada 2-9 mai, să se desfăşoare în această săptămână. Întrucât a fost vacanţă, această acţiune s-a desfăşurat, în special la mare şi la munte, urmând ca Direcţiile Judeţene să organizeze activităţile în oraşele reşedinţă în zilele de 8-9 mai. Noi am organizat un târg de joburi, Crosul Tineretului, o competiţie de şah la Şcola Generală Nr. 2, iar mâine, fiind şi Ziua Europei, 9 mai, să avem două acţiuni specifice, un simpozion pe teme europene la Colegiul «Radu Greceanu» şi un spectacol, începând cu orele 17.30, la Casa de Cultură a Tineretului. Având în vedere că aceste acţiuni erau organizate la Caracal, este prima dată când le organizăm la Slatina, eu zic că feed-back-ul a fost destul de bun, speram la o mai mare participare, dar este îmbucurătoare şi această prezenţă”, a declarat directorul DJTS Olt, Silvian Dan.

Cursa, câştigată de atleţii de la CSM Slatina

Medaliaţi cu aur la Campionatul Naţional de Tineret şi vicecampioni la seniori, la proba ştafetă 4×400, sportivii legitimaţi la secţia de atletism din cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina, Marian şi Cornel Glişcă, au trecut primii linia de sosire. Premiile au fost înmânate de către subprefectul Emil Marinescu.

 

„Este o acţiune foarte bună, deoarece atrage tinerii către mişcare. Pentru mine, să particip la o competiţie pentru amatori este mai mult ca o distracţie”, a spus Marian Glişcă, sportiv legitimat la CSM Slatina.

Câştigători (băieţi): Marian Glişcă (locul I), Cornel Glişcă (locul II), Marius Vlad (locul III).

Câştigători (fete): Nicoleta Deca (locul I), Alina Văduva (locul II), Maria Trancă (locul III).

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.