Este vorba despre Europa, este vorba despre tine!

Este vorba despre Europa, este vorba despre tine!

639
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cu prilejul Zilei Europei și a 63 de ani de la rostirea Declarației Schuman, piatra de temelie a constituirii UE, Ministerul Fondurilor Europene (MFE) lansează o broșură informativă dedicată zilei de 9 mai și simbolisticii acesteia. Scopul său este acela de a educa cetățenii României în spiritul comunitar, promovând principiile și valorile europene.

În paginile digitale ale broșurii – parte a campaniei de informare publică ”9 zile europene”, derulată de către MFE în perioada 1-9 mai 2013 – puteți citi despre însemnătatea acestei zilei, despre principalele instituții europene și atribuțiile lor, dar și despre acțiunile tradiționale deja derulate de către organismele comunitare pentru marcarea momentului.

Tot în cadrul campaniei informative a Ministerului Fondurilor Europene au fost lansate pe parcursul ultimelor zile, mai multe afișe cu rol educativ.

Sub sloganul ”Este vorba despre Europa, este vorba despre tine!”, festivitățile din acest an se desfășoară sub semnul unității, prin păstrarea însă a valorilor individuale ale fiecărui stat membru în parte.
La mulți ani, Europa! La mulți ani, România!

 

Sursa: http://www.fonduri-ue.ro/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.