Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, descoperite la PTF Bechet

Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, descoperite la PTF Bechet

801
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Bechet au descoperit într-un camion 34.064 articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, pe care doi cetăţeni bulgari intenţionau să le introducă ilegal în ţară.

În data de 07.05.2013, la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion cu semiremorcă, cetăţeanul bulgar Borisov P., în vârstă de 43 ani, alături de care călătorea şi cetăţeanul bulgar Hristozov M., în vârstă de 36 ani.

Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra autovehiculului, lucrătorii noştri au descoperit în compartimentul marfă al semiremorcii cantitatea de 477 colete ce conţineau articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală.

În perioada 07 – 09.05.2013 la sediul D.R.A.O.V. Craiova a avut loc inventarierea coletelor de către echipe formate din poliţişti de frontieră din cadrul S.P.F. Bechet şi lucrători vamali.

La finalizarea inventarierii a rezultat un număr de 33.026 articole îmbrăcăminte şi 1.038 articole încălţăminte, în valoare totală de aproximativ 5.854.720 lei dacă ar fi fost originale, care au fost ridicate în vederea expertizării.

Poliţiştii de frontieră au întocmit cetăţenilor bulgari dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    504

    Promti domnule,promti oameni

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.