Vodafone si 4G in Craiova

Vodafone si 4G in Craiova

1.144
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vodafone a anunțat joi 9 mai 2013 câteva noutăți:

1. Rețeaua 4G în București acoperă acum și următoarele zone:

  • zonele centrale si de nord ale capitalei (Piata Romana, Calea Dorobanti, Piata Unirii, zona Regie si Leu, Grozavesti, Petricani, Otopeni, Satul Francez, Gradina Zoologica)
  • centre comerciale (Plaza Romania, Big Berceni, Carrefour Berceni, AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City)
  • cladiri de birouri (America House, Opera Business Center, Victoria Park, Bucharest Business Park, Petrom City 2, Baneasa Business Center)
  • institutii (Palatul Parlamentului, Guvern, Academia de Politie, Aeroportul Henry Coanda– Plecari).

2. Traficul abonamentelor RED 45 și RED 65 va fi făcut prin 4G, unde se poate, fără costuri suplimentare.

3. Toți abonații Vodafone, persoane fizice și juridice, pot face upgrade-ul pachetului lor de trafic de date de la 3G la 4G pentru 5 euro/lună. Ar fi bine să aveți și un telefon compatibil, desigur.

 

Ce se intampla de fapt in realitate?

Dau mail la consultantul business – întreb dacă peste opțiunile 3G se poate adăuga ceva ca să meargă 4G pe iPhone 5 – și primesc răspuns că nu se poate decât cu abonamente speciale. Îi dau comunicatul de presă, tot nu știe, întreabă la Marketing, “da, se poate”, parafrazează din comunicatul de presă.

Sun la relații cu clienții, același răspuns, se interesează și el și află. Beleaua e alta: eu am SIM număr dual și nu se poate 4G pe el. Trebuie să-l schimb.

Vineri

Mă duc în Vodafone Store, primesc cartelă 4G | LTE Ready. Supriză: nu merge 4G. Scot, sting, resetez. Nimic. Am stat câteva ore în Vodafone Store în așteptarea unei rezolvări. Nu se știe.

Seara sun la relații cu clienții: “Avem disfuncționalitate pe partea de activare a cartelelor 4G de ieri (09.05.2013). Văd că lucrează colegii de la tehnic și termenul de rezolvare este cel mai scurt timp posibil.

Sâmbătă

“Avem disfuncționalitate pe partea de activare a cartelelor 4G de ieri. Văd că lucrează colegii de la tehnic și termenul de rezolvare este cel mai scurt timp posibil.”

Duminică

Tot nu merge 4G. Deci au lansat un serviciu care nu merge :D Să mai sun?



1 COMENTARIU

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1306

    nu mai suna

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.