Biletele pentru Grand Prixul Mondial de Superkombat, de luni la Sala...

Biletele pentru Grand Prixul Mondial de Superkombat, de luni la Sala Polivalentă

561
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Biletele pentru cel de-al doilea Superkombat World Grand Prix al anului, programat pe 18 mai la Craiova, au fost puse în vânzare, începând de luni, la casele Sălii Polivalente, iar cele mai ieftine costă 30 de lei, cu 50% mai puţin decât la precedentul eveniment, a anunţat promotorul Eduard Irimia.

 

Tichetele, care erau disponibile încă de  miercurea trecută în sistemul eventim.ro, vor putea fi achiziţionate de fanii craioveni direct de la casele de bilete ale Sălii Polivalente, zilnic, inclusiv în ziua galei, între orele 10:00 şi 18:00. De asemenea, biletele sunt disponibile şi în magazinele Germanos, Vodafone, Orange şi Domo din oraş. Preţul acestora porneşte de la 30 de lei, iar în funcţie de zonă, poate ajunge până la 150 de lei.

 

“Va fi un nou spectacol de gală, cu sportivi de pe mai multe continente, dar şi cu eroii noştri, Moroşanu, Ciobanu, Adegbuyi şi Atodiresei. De data aceasta, toată lumea va avea ocazia să vadă pe viu evenimentul deoarece biletele consider că sunt pentru toate buzunarele. În plus, le-am pregătit şi o surpriză spectaculoasă fanilor”, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.

 

Oficialul va fi prezent la Craiova încă de luni pentru a pune la punct ultimele detalii ale galei, care va fi transmisă în direct la nivel global în 80 de ţări, iar în România poate fi urmărită pe Pro TV, Sport.ro şi Eurosport România. Programul complet al meciurilor din cadrul Superkombat World Grand Prix Craiova va fi anunţat marţi în cadrul unei conferinţe de presă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.