Accident grav în Craiova din cauza unui şofer de 23 de ani...

Accident grav în Craiova din cauza unui şofer de 23 de ani băut

848
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un craiovean de 23 de ani, băut la volan, şi-a băgat prietenul în spital, în urma unui accident petrecut azi noapte în Craiova. Şoferul a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit carosabilul şi s-a izbit violent de un stâlp din beton, oprindu-se în gardul unei locuinţe. Pasagerul de pe locul din dreapta, în vârstă de 27 de ani, a ajuns la spital cu leziuni grave.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, azi noapte, în jurul orei 03.00, Cătălin Marciu, de 23 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism Citroen pe strada „G-ral Magheru”, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un stâlp al reţelei de iluminat public stradal, apoi s-a oprit în gardul unui imobil. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui George Burada, de 27 de ani, din Craiova, pasager pe locul din dreapta faţă al autoturismului, care a rămas internat în spital, cu multiple fracturi.
„Pe numele conducătorului auto au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, întrucât la testarea cu etilotestul a rezultat o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat comisar şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa: www.oradedolj.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1337

    bautura la volan…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.