Târgul DOLJCONSTRUCT îşi deschide porţile pe 16 mai

Târgul DOLJCONSTRUCT îşi deschide porţile pe 16 mai

405
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Camera de Comert si Industrie a judetului Dolj organizeaza cea de-a XVI a editie a targului DOLJCONSTRUCT, cu saloanele CLIMATERM si MOBEX. Evenimentul expozitional se va desfasura in perioada 16 – 19 mai 2013, la Casa Tineretului, din Craiova, str. Severinului, nr. 1.

Domeniile de interes: materiale de constructii, izolatii termice si fonice, instalatii electrice si sanitare, gresie, faianta, marmura, decoratiuni interioare si exterioare, lacuri, vopsele si tehnologii pentu toate suprafetele si mediile de aplicare, sisteme de acoperire a cladirilor si locuintelor, instalatii de climatizare, centrale termice, baterii solare, consumabile si piese schimb, energie regenerabila si ecologica, masini si echipamente pentru prelucrarea lemnului, mobilier pentru spatii de locuit, birouri, terase si gradini, amenajari exterioare, masini si instalatii pentru gradinarit, feronerie, lacuri si vopseluri pentru traterea lemnului, accesorii mobilier.

Pentru inscrieri si relatii suplimentare va puteti adresa la tel.0251-418876, fax 0251-412652 si e-mail: office@ccidj.ro.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.