Ultimul meci pentru “Schumi” Barbu. Portarul echipei SCM Craiova se retrage

Ultimul meci pentru “Schumi” Barbu. Portarul echipei SCM Craiova se retrage

540
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vineri, 17 mai, de la ora 17.30 în Sala Polivalentă din Craiova va avea loc un eveniment emoţionant, legat de retragerea din activitatea competiţională a lui Ildiko Barbu, portarul echipei SCM Craiova.

Şi nici nu se putea altfel, decât ca la acest meci de retragere să fie invitată cea mai bună echipă din România, Oltchim Rm Vâlcea care va veni cu întreaga garnitură, mai puţin Alison Pinou care a părăsit deja gruparea vâlceană.

În cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc astăzi, “Schumi”, vizibil emoţionată, a ţinut să mulţumească tuturor pentru frumoasa colaborare pe care a avut-o la Craiova şi în special pentru meciul de retragere. “Vreau să vă mulţumesc pentru că v-aţi gândit să îmi organizaţi acest meci de retragere. Înseamnă foarte mult pentru mine. De asemenea, ţin să îi mulţumesc lui Bogdan (Bogdan Burcea n.r.) pentru că a avut încredere în mine. Este un om şi un antrenor valoros”, a punctat Ildiko Barbu.

În altă ordine de ideei, în pauza meciului de handbal vor fi prezentaţi sportivii care vor participa la Gala K1 de sâmbătă, iar după meci, 100 de spectatori vor fi fericiţii posesori ai unei invitaţii la Gală.

Sursa: www.ghidsportiv.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.