TÂRGUL ONG-URILOR LA CRAIOVA

TÂRGUL ONG-URILOR LA CRAIOVA

368
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Centrul de Voluntariat VOLUNTARIS vă invită mâine, 16 mai 2013, la cea dintâi ediţie a Târgului ONG-urilor din Craiova. Evenimentul este organizat cu prilejul celei de-a XII-a ediţii a Săptămânii Naţionale a Voluntariatului (13-19 mai 2013).
Târgul ONG-urilor va avea loc pe esplanada Teatrului Naţional “Marin Sorescu”, începând cu ora 14.00. Participă 20 de asociaţii şi ONG-uri din judeţul Dolj. La standuri, organizaţiile îşi vor prezenta activitatatea, vor împărţi pliante, vor discuta cu persoanele interesate despre proiectele derulate sau aflate în curs de derulare şi vor susţine diferite alte evenimente (sesiuni de informare, seminarii, reprezentaţii artistice etc.)

Centrul de Voluntariat VOLUNTARIS face parte din Reţeaua Naţională a Centrelor de Voluntariat şi are misiunea de a promova voluntariatul şi responsabilitatea socială ca principii de bună practică în dezvoltarea comunităţii locale. Centrul de voluntariat din Craiova a luat naştere în martie 2006, ca un program permanent al Asociaţiei Române a Tinerilor cu Iniţiativă.
Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV) este un eveniment dedicat voluntarilor activi din România, iniţiat în anul 2002 de catre Pro Vobis – Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat şi implementat în fiecare an în colaborare cu Reţeaua Naţională a Centrelor de Voluntariat din România, VOLUM – Federaţia Organizaţiilor care Sprijină Dezvoltarea Voluntariatului în România si partenerii locali ai SNV.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.