Bursa de Școlarizare Craiova 2013

Bursa de Școlarizare Craiova 2013

375
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Astăzi, 15 mai, a avut loc la Teatrul Național ,,Marin Sorescu” Bursa de Școlarizare Craiova 2013, în cadrul căreia peste 15 licee din oraș și-au prezentat oferta pentru elevii clasei a opta care vor fi admiși în această vară la liceu.
Sute de elevi de la toate școlile din Craiova au venit pentru a se consulta cu elevi și profesori din cadrul liceelor la care aceștia vor opta în această vară.
După cele două examene din această vară la materiile limba și literatura română și matematică, susținute pe 25 și respectiv 27 iunie, media de admitere a acestora se va calcula astfel: 50% reprezintă media claselor V-VIII, iar 50% media obținută în cele două examene. După această etapă, elevii vor avea trei zile la disponiție pentru a completa fișele cu opțiunile acestora. Pe 17 iulie se vor afișa listele care vor arăta clar numele celor admiși la liceu.
De menționat este faptul că elevii care optează pentru profilele vocaționale sau limbi străine, vor susține probele scrise și orale în ultimele două zile din această lună.
Dintre toate locurile ocupate de licee în Teatrul Național ,,Marin Sorescu”, acolo unde a avut loc prezentarea, elevii au fost foarte atrași de prezentarea Liceului Tehnologic de Transporturi Auto, care i-a întâmpinat cu un simulator extrem de realist. Copiii nu au ezitat să îl încerce și s-au declarat foarte încântați.
Pe durata întregului eveniment buna dispoziție a fost asigurată de Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” (fosta școala 37), care a fost prezentă la eveniment cu elevii din cadrul trupei de dans și muzică din cadrul școlii.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.