Concurs de oratorie creştină, organizat de Fundaţia „Cuvântul care Zideşte”

Concurs de oratorie creştină, organizat de Fundaţia „Cuvântul care Zideşte”

249
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Elevii de liceu din toate judeţele Olteniei se pot înscrie până la data de 24 mai pentru faza finală a Festivalul – concurs de oratorie creştină „Sfântul Ioan Gură de Aur”, organizat la data de 30 mai de către Fundaţia „Cuvântul care Zideşte”, a Mitropoliei Olteniei. Înscrierile se pot face la sediul fundaţiei, de pe strada Mitropolit Firmilian nr 3 din Craiova, sau pe adresa de e-mail fundatia.cuvantul@gmail.com, şi constau în trimiterea unei fişe în care să fie notate numele şi secţiunea pentru care se va participa, titlul discursului, unitatea de învăţământ unde elevul este înscris şi datele de contact ale acestuia.

Potrivit Cristinei Stamatoiu, director executiv al Fundaţiei, Festivalul – concurs “Sfântul Ioan Gură de Aur”, cele două secţiuni, juniori (elevi din clasele a IX-a şi a X-a) şi seniori (cls. XI – XII) sunt structurate pe următoarele teme: „Biserica – piatra de temelie a creştinătăţii“ şi „Istoria Ortodoxiei“.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.