Deschide-ţi aripile, începe GROW!

Deschide-ţi aripile, începe GROW!

543
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 Peste 50 de studenţi din 20 de ţări sosesc în România, în această vară, pentru a investi talent şi pasiune timp de 6 săptămâni în pregatirea elevilor de liceu din România, prin programul GROW ediţia de vară. Organizat de Şcoala de Valori şi AIESEC, GROW dă startul la înscrieri în perioada 1 mai – 1 iunie 2013, elevilor de liceu ce trec în clasele a XI-a şi a XII-a.

 

GROW promovează conceptul de Practice, Learn, Step Up fiind singurul program inovativ de educaţie non-formală din România construit pe un curriculum de 4 ani, cu scopul de a oferi tinerilor, pe toată perioada liceului, un conţinut educaţional complementar activităţii lor şcolare.

Sesiunile de pregătire pentru elevii ce urmează ca în septembrie să intre în clasa a XI-a şi a XII-a se vor desfăşura timp de 6 săptămâni, în perioada iunie – iulie 2013 sub forma a 10 ateliere de lucru interactive susţinute în limba engleză de către studenţii internaţionali, într-un mediu tineresc, dominat de multiculturalitate şi diversitate.

 

Participanţii îşi vor dezvolta aptitudini utile indiferent de calea aleasă după finalizarea studiilor  şi o atitudine care-i va sprijini în atingerea obiectivelor personale şi în consolidare încrederii în sine prin provocări practice. Vor învăţa: tehnici de negociere şi argumentare, că este esenţial ca  scopul în viaţă şi dorinţele pe care le au să se conecteze cu valorile personale, vor învăţa despre autenticitate, personal branding şi leadership, despre cum să îşi scrie CV-ul şi să îşi aleagă cariera sau despre cum să adopte şi o altă cale, cea a antreprenoriatului.  Vor deveni conştienţi de faptul că liceul, o etapă importantă din viaţa lor se apropie de final iar ei trebuie să fie pregătiţi pentru a-şi Deschide Aripile!

 

Ediţia de vară se desfăşoară în 16 oraşe din România: Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Curtea de Argeş, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş şi Timişoara.

 

 

În această vară, elevi din Craiova, Caracal şi Balş vor cunoaşte peste 6 studenţi internaţionali alături de care vor participa la 6 săptămâni de pregătire în cadrul proiectului GROW.

 

Până acum, în program, au participat 7200 de elevi din 205 de licee, pregătiţi de 278 studenţi internaţionali.  Proiectul GROW a fost desemnat în 2012 „Cel mai bun proiect de educaţie de tineret din România” de către Parlamentul European în cadrul Galei Charlemagne.

http://www.charlemagneyouthprize.eu/view/en/previous_winners/prev_winners_2012/national_winners_2012.html

 

Termenul limită de completare a formularului de înscriere este 1 Iunie 2013.

Pentru înscrieri vizitaţi site-ul proiectului GROW  http://www.growedu.ro/apply/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.