Starurile K-1 au fost joi în Electroputere Parc

Starurile K-1 au fost joi în Electroputere Parc

483
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Ionuț ,,Pitbull” Atodiresei, Sebastian Ciobanu, Benamin Adegbuyi, care are cetățenie română, au fost prezenți joi seară în Electroputere Parc pentru a promova gala Superkombat World Grand Prix 2013.
După ora 21, după câteva probleme în trafic, și-au făcut apariția si promotorul Eduard Irimia alături de Cătălin Moroșanu și Sebastian Ciobanu. Aceștia au acordat interviuri televiziunilor prezente, au dat oamenilor prezenți invitații pentru gala de sâmbătă, autografe fanilor și au făcut poze cu aceștia.
Sute de oameni s-au înghesuit să vadă cele 5 staruri K-1 românești, în timp ce partea cealaltă a mallului se golise deja.
Sâmbătă seară, începând cu ora 21, gala Superkombat WGP 2013 va începe în Sala Polivalentă din Craiova, iar cu o oră mai târziu va începe transmisia pe posturile TV care vor transmite în direct acest eveniment.
Încă mai puteți câștiga invitații, dacă mâine de la ora 17 vă veți afla la Sala Polivalentă, acolo unde va avea loc meciul de retragere al lui Ildiko Barbu, portarul echipei de handbal feminin SCM Craiova. O sută de invitații vor fi vineri seară împărțite la meciul de la Polivalentă. Puteți de asemenea cumpăra bilete de la casele de bilete de la Sala Polivalentă, în rețeaua Germanos, Vodafone, Orange sau Domo, dar și în rețeaua eventim.

Articol scris de Dragos Trifanescu



1 COMENTARIU

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1338

    pacat k nu a stiut mai multa lume

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.