Studenţii Facultăţii de Tehnică Dentară din Craiova, câştigători ai Concursului de ceramică...

Studenţii Facultăţii de Tehnică Dentară din Craiova, câştigători ai Concursului de ceramică dentară desfăşurat la Sinaia

1.115
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Rotaru Andrei Vlad, student în anul II la Facultatea de Tehnică Dentară din Craiova a obţinut locul I, iar Stroie Cristina, studentă tot în anul II la Facultatea de Tehnică Dentară din Craiova, a obţinut locul III, la Concursul de Ceramică de la Sinaia, un concurs care urmăreşte măiestria participanţilor la realizarea lucrărilor protetice metalo-ceramice sau total ceramice. Primii clasaţi vor participa la etapa internaţională a acestui concurs care va avea loc în luna noiembrie la Praga

Concursul a avut loc în cadrul celei de-a XIII-a ediţii a manifestărilor ştiinţifice „Zilele Tehnicii Dentare 2013” care a avut loc în perioada 9-11 mai 2013, la Sinaia.

Facultatea de Tehnică Dentară Craiova funcţionează de patru ani în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Craiova, fiind cea mai tânără facultate din cadrul acesteia. „Anul trecut a absolvit prima promoţie, cu 21 de tehnicieni dentari. Pentru acest an, Facultatea de Tehnică Dentară va scoate la concurs 20 de locuri bugetate şi 25 de locuri în regim de taxă. Durata studiilor este de 3 ani şi pe parcursul acestor 3 ani de studiu, studenţii beneficiază de o bază materială foarte bună şi de o pregătire pe măsură, astfel că la finalizarea studiilor, aceştia sunt pregătiţi pentru piaţa muncii”, spune prof. univ. dr. Veronica Mercuţ, decanul Facultăţii de Medicină Dentară Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.