Mika Häkkinen transmite un mesaj special publicului din Romania

Mika Häkkinen transmite un mesaj special publicului din Romania

749
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Sosirea lui Mika Häkkinen la Bucuresti se apropie cu pasi repezi.
Mai sunt 20 de zile pana la marele eveniment, unde vom avea ocazia sa il intalnim pe unul dintre cei mai apreciati piloti ai sporturilor motorizate din lume.
In data de 5 iunie, Mika Häkkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil si dublu campion mondial de Formula 1 alaturi de echipa McLaren, va veni in Bucuresti pentru a transmite consumatorilor romani mesajul “Nu te urca la volan sub influenta alcoolului”, facand parte din campania globala Johnnie Walker pentru consum responsabil, “Join the Pact”. Mika Häkkinen va parcurge un circuit inchis pe Bulevardul Kiseleff la volanul masinii Join the Pact Caparo T1 si mii de fani se vor putea bucura de acest moment unic din zone special amenajate.
Mika Häkkinen invita consumatorii romani sa semneze pactul, utilizand aplicatia interactiva disponibila pe pagina oficiala de Facebook Johnnie Walker Romania: http://www.facebook.com/JohnnieWalkerRomania.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.