Oraşul Balş va avea şosea de centură

Oraşul Balş va avea şosea de centură

407
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

După multe acte întocmite şi multe drumuri în capitală, autorităţile din Balş le dau o veste bună locanicilor, dar şi celor care tranzitează oraşul. În 2012 vor începe lucrările la şoseaua de centură.

Anunţul că Guvernul va aloca bani pentru construirea drumului a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu. Acesta a precizat că investiţia va începe chiar de anul acesta.

Primarul Balşului, Mădălin Teodosescu încearcă de mult timp să obţină finanţare pentru construirea şoselei de centură. Aceasta este absolut necesară în condiţiile în care Balşul este traversat de un drum european. În plus, reprezentanţii fabricii de componente auto IAC au solicitat această investiţie şi au primit promisiuni de la Guvernul României că ea se va realiza. Camioanele cu piese care trebuie să ajungă de la IAC la Ford Craiova ar face imposibil traficul prin oraş.

Mihai Craioveanu

mihai.craioveanu@jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.