Primarul din Pleniţa, amintiri despre Crin Antonescu: “Mi-a fost în subordine, în...

Primarul din Pleniţa, amintiri despre Crin Antonescu: “Mi-a fost în subordine, în unitate!”

3.126
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Primarul localităţii, Mihai Calafeteanu, l-a avut ca subaltern pe actualul şef de partid, Crin Antonescu. Se întâmpla în 1979, atunci când şeful liberalilor era militar în termen, la Unitatea Militară 01183 din localitate.

În 1979, actualul primar al comunei Pleniţa, Mihai Calafeteanu, era locotenent la Unitatea Militara 01183 din localitate. Printre militarii pe care îi avea în subordine s-a numărat şi actualul său şef de partid, Crin Antonescu.

“Am aflat de curând, mergând la Bucureşti. Domnul preşedinte a povestit din anii tinereţii, aducându-şi aminte de perioada în care a fost militar. Vă daţi seama, de-a lungul timpului, într-o unitate militară trec mii de militari, pe mulţi îi stii după nume. Dânsul a fost cel care şi-a adus aminte de locotenentul Mihai Calafeteanu”, ne-a declarat primarul de la Pleniţa.

Unitatea Militara de la Pleniţa a fost desfiinţată în anul 2002, după 50 de ani de funcţionare. Autorităţile locale încearcă să găsească un mod de a folosi clădirile aflate acum în stadiu de conservare.

 

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.