Incendiu puternic la două gospodării din Caracal

Incendiu puternic la două gospodării din Caracal

346
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Pompierii Detașamentului Caracal au intervenit în această noapte, la ora 01.59, în municipiul Caracal, Strada Crinului, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la două gospodării.

Ajunși la locul intervenției cu două autospeciale de stingerea cu apă și spumă, militarii au găsit în flăcări acoperișul unei locuințe și două anexe, incendiul propagându-se și la trei anexe gospodărești din curtea vecină. Cu toate eforturile militarilor care au acționat mai bine de două ore și jumătate pentru izolarea și lichidarea incendiului, au ars, în gospodăria Mariei S., acoperișul casei pe circa 65 de mp, bunurile din două camere de locuit, două anexe gospodărești pe aproximativ 10 mp și bunurile depozitate în acestea (2 mc material lemnos, materiale plastice și textile). În cealaltă gospodărie, proprietatea Marinelei C., au ars patru anexe gospodărești pe circa 30 mp, 10 anvelope uzate, 1 mc lemn de foc, 5 ml gard de scândură, materiale plastice și textile depozitate în cele trei anexe. Pentru stingerea incendiului militarii au executat transport de apă în navetă de a circa 1,5 km de locul intervenției. Cauza probabilă a incendiului este un aparat de gătit (aragaz) lăsat în funcțiune, nesupravegheat. În urma intervenție, Maria S., de 63 de ani și Ana C., de 78 de ani, au suferit atacuri de panică și au fost transportate la CPU Caracal.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.