Mihai Fifor: „Vrem să implementăm o altă mentalitate, avem în jurul nostru...

Mihai Fifor: „Vrem să implementăm o altă mentalitate, avem în jurul nostru numai profesionişti“

395
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Preşedintele PSD Craiova consideră că oraşul nostru are nevoie de o schimbare pentru a fi la nivel european. Fifor a prezentat obiectivele pentru alegerile locale din această vară.

Mihai Fifor a vorbit despre alegerile locale care vor avea loc peste câteva luni.  „Oraşul nostru are nevoie de un manager nou. Dacă vom câştiga alegerile vom aduce o echipă de profesionişti. Toţi am venit dinspre meserie spre politică, nu invers“, a afirmat Mihai Fifor. Acesta a detaliat succint ce schimbări va aduce USL-ul dacă va câştiga alegerile locale: „Craiova are nevoie de o schimbare de viziune. Oraşul nostru trebuie să producă locuri de muncă. Este falsă ideea că un primar nu poate crea locuri de muncă. Prin investiţiile care se fac pot apărea noi locuri de muncă. Cred foarte mult în investiţiile prin Programul de Dezvoltare Urbană. Relaţia cu cetăţeanul este fundamentală. Trebuie să rezolvăm şi alte probleme ale oraşului cum ar fi străzile, canalizarea, electrificare. Sunt utilităţi necesare unui oraş care se doreşte a fi european.“

Mihai Fifor a dezvăluit care va fi misiunea PSD la alegerile locale. „Trebuie să obţinem postul de primar şi majoritatea în Consiliul Local. De fapt, a doua parte este foarte importantă. Dacă avem majoritate în CL, un primar nu poate face prea multe fără acordul nostru“, a conchis preşedintele PSD Craiova.

Peste câteva săptămâni se va desemna candidatul USL pentru Primăria Craiova. Mai mult ca sigur se va alege între Mihai Fifor şi Lia Olguţa Vasilescu.

Flaviu Dincă

flaviu.dinca@jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.