Drumuri judeţene, închise în Vâlcea, până duminică la ora 17.00

Drumuri judeţene, închise în Vâlcea, până duminică la ora 17.00

324
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cinci drumuri judeţene din Vâlcea au fost închise, vineri de la ora 10.00, până duminică, cinci februarie, la ora 17.00, în urma avertizării meteorologice de ninsori abundente şi viscol.

Decizia de închidere s-a luat în cadrul unei şedinţe care a avut loc la sediul Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea, între conducerile instituţiei şi Regiei Autonome  Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Vâlcea. „S-a luat decizia închiderii pe anumite porţiuni a drumurilor: DJ 701 N, Berislăveşti- Vârful Cozia; DJ 105 G, Voineasa –Avrig; DJ  676B, Glăvile-Oltenaca-Lădeşti, DJ 701 D, Ciunget- Galbenu şi DJ 676E, Berbeşti-Popeşti. S-a luat această decizie pentru a evita înzăpezirea unor autovehicule pe aceste rute, în perioada avertizării meteorologice”, a declarat Ion Cîlea, preşedintele CJ Vâlcea. O parte din artere sunt slab circulate, iar altele sunt afectate de alunecarile de teren, cum e artera Berbelşi –Popeşti. Serviciul Poliţiei  Rutiere a avizat închiderea celor cinci drumuri pe porţiunile respective. În Vâlcea, vineri dimineaţa, nu erau drumuri naţionale blocate din cauza zăpezii, iar traficul rutier se desfăşura în condiţii de iarnă.

Ioana Roman 

ioana.roman@jurnaluloltenieri.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.