Bogdan Apostoliceanu, noul şef al Direcţiei de Patrimoniu Slatina

Bogdan Apostoliceanu, noul şef al Direcţiei de Patrimoniu Slatina

647
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Bogdan Apostoliceanu este noul şef de la Patrimoniu, începând de marţi, după ce a promovat examenul pentru accederea pe această funcţie. Anterior, el s-a aflat la şefia Oficiului Judeţean de Poştă Olt pe care a pierdut-o, săptămâna trecută, când a primit ordinul de încetare a mandatului de director interimar. După aceea, el şi-a înaintat demisia. Apostoliceanu a declarat pentru Gazeta Nouă că, luni, a fost ultima zi în care a mai lucrat pentru Poştă.

 

„De la Poştă mi-am dat demisia. Săptămâna trecută, am mers la Bucureşti şi mi-am depus-o acolo, iar ieri a fost ultima zi în acea funcţie. Începând de astăzi (marţi – n.red.) sunt director la Patrimoniu”, a spus el.

Apostoliceanu a fost şi consilier local la Slatina din partea PSD, apoi din partea PDL. La alegerile parlamentare de anul trecut, el a candidat pe listele Alianţei România Dreaptă pentru un loc de deputat în Colegiul uninominal 1. Postul de director al Poştei Olt a rămas liber şi urmează să fie disputat de actualul şef interimar, Vasile Iosub, care a mai ocupat această funcţie, şi Ion Turcu, din cadrul aceleiaşi instituţii.

Director, în urma concursului

Noul director executiv al DADPP şi-a obţinut postul în urma unui concurs organizat de Primăria Slatina.

 

„Mi-am făcut calculele de aşa natură încât să aştept să văd rezultatul la concurs. Concursul a fost ieri şi totul a fost OK. Nu au mai fost alţi candidaţi”, a mai spus Apostoliceanu.

 

Bogdan Apostoliceanu îi ia locul Mirelei Pătru, care rămâne pe funcţia de director adjunct. Aceasta din urmă se afla interimar la şefia DADPP, după alegerea Mihaelei Stana în funcţia de consilier local şi apoi de viceprimar.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.