(FOTO) O adolescentă de 16 ani din Brădeşti a plecat la şcoală,...

(FOTO) O adolescentă de 16 ani din Brădeşti a plecat la şcoală, dar a fost ucisă în accident, pe DE 70

1.144
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut în această dimineaţă în localitatea Răcarii de Jos, pe DE 70. O tânără care circula pe jos, pe marginea părţii carosabile, a fost ucisă de un microbuz de transport persoane implicat într-un accident rutier. O femeie, pasageră în microbuz, a fost scoasă de echipele de descarcerare, fiind transportată în stare gravă la spital. Poliţiştii sunt acum la faţa locului pentru cercetări.

Potrivit primelor informaţii ale IPJ Dolj, un microbuz şi un autoturism care circulau în aceeaşi direcţie de mers pe DE 70 Craiova – Filiaşi, în localitate Răcarii de Jos, au fost implicate într-un grav accident. Şoferul autoturismului a vrut să vireze stânga, fiind izbit violent de microbuz. În urma impactului microbuzul s-a răsturnat şi a lovit  o tânără de 16  ani, care mergea pe jos, pe marginea şoselei, şi care a decedat pe loc. O femeie din microbuz a fost rănită, fiind transportată la spital.

UPDATE: Potrivit poliţiştilor, tânăra ucisă în accident este Marinela Negriloiu, de 16 ani, din comuna Brădeşti, şi se îndrepta spre şcoală. Oamenii legii spun că în zonă nu sunt trotuare, acesta fiind motivul pentru care pietonii se deplasează pe marginea părţii carosabile. Autoturismul implicat în accident, un Volkswagen Golf, era condus de Dumitru Pata, de 69 de ani, din Brădeşti, care a fost şi el rănit grav, fiind transporat de echipajele SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Soţia sa, pasageră în autoturism, a suferit şi ea multiple leziuni, ajungând tot la spital.

 

 

Sursa: oradedolj.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1352

    foarte multi soferi neatenti la volan

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.