Sorin Ovidiu Vîntu va face șase luni de închisoare pentru șantajarea lui...

Sorin Ovidiu Vîntu va face șase luni de închisoare pentru șantajarea lui Sebastian Ghiță

348
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Omul de afaceri se întoarce iarăși după gratii, fiind găsit vinovat de către Judecătoria sectorului 1 București pentru șantajarea lui Sebastian Ghiță. Acesta are de executat șase lui de închisoare, iar complicele lui, Ion Ilie Cezar a primit cinci luni.

Sorin Ovidiu Vîntu și Ion Ilie Cezar au fost trimiși în judecată anul trecut, pe 23 mai, fiind acuzați de șantaj. Procurorii Secției de Urmărire Penală și Criminalistică din Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție îi acuză pe cei doi că l-au șantajat și amenințat pe Sebastian Ghiță să le remită suma de 150.000 euro ori acceptarea denunșării unui contract cu scopul obținerii beneficiilor materiale, în folosul lor. Sebastian Ghiță a fost amenințat de către cei Sorin Ovidiu Vîntu și Ion Ilie Cezar cu moartea sa și a familiei sale, dacă nu le dădea suma de 150.000. Ion Ilie Cezar ar fi trebuit doar să ia banii de la Ghiță și să îi dea omului de afaceri.

Ada Lateș

ada.lates@jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.