Solomon despre Dincă: Reprezintă un grup cu interese obscure

Solomon despre Dincă: Reprezintă un grup cu interese obscure

457
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, le-a cerut scuze craiovenilor pentru că au asistat , joi, la un schimb dur de replici cu Ani Gheorghe, consilier local municipal. Solomon, a comentat într-o conferinţă de presă şi excluderea da din PDL Craiova.

Primarul Antonie Solomon a convocat în această dimineaţă o conferinţă de presă în care şi-a cerut scuze faţă de craioveni după episodul din şedinţa de Consiliu Local Municipal Craiova, în care a avut un schimb de replici cu Ani Gheorghe, consilier local municipal din partea PDL Craiova.
„Mulţumesc consilierilor PSD pentru că au înţeles că opoziţia se poate face şi fără strigături la microfon. Le cer scuze craiovenilor că au auzit replici de mahala, le promit că vor avea un altfel de consiliu, altfel de consilieri fără un trecut…”
Despre excluderea din PDL Craiova: „Este decizia unui grup restrâns condus de un tânăr care i-am dat şansa să înveţe administraţie”.
 
„Era normal să se întâmple aşa pentru că eu mi-am exprimat dorinţa din partea UNPR. Probabil că nu mai sunt de actualitate”. 
„În PDL am fost dorit de un singur om, doar de Traian Băsescu”.
 
Despre Consiliu Local Municipal Craiova: „Am văzut decât răutate şi multă prostie”
„La mine în birou, nu a intrat niciun consilier, m-au înştiinţat că o să voteze bugetul dar le-am spus să stea liniştiţi”. 
 
„Pe Mărinică Dincă nu l-am vrut niciodată, mi l-a impus Radu Berceanu. Nu mi-a plăcut niciodată de el, eu spun adevărul, nu pot fi prefăcut, nu l-am vrut pe Mărinică Dincă dar l-am vrut în schimb pe Teo Sas.”



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.