Declaratie Antonie Solomon

Declaratie Antonie Solomon

462
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Am spus de la bun inceput ca nu stiu sa fac politica!
 
Singura politica pe care o fac este politica oamenilor din acest oras!
 
Le multumesc tuturor consilierilor de buna credinta, pentru ca au inteles, ca dincolo de interesele unui partid sau ale altuia, mai important este interesul Craiovei!
 
Multumesc grupului PSD, pentru ca a inteles ca opozitia se poate face fara strigaturi la microfon, le multumesc acelor consilieri liberali care au trecut peste indicatiile pretioase primite si au votat in interesul oamenilor pe care-i reprezinta si le multumesc colegilor de la PDL, care au inteles sa lase campania electorala pentru vara si acum sa voteze bugetul de dezvoltare al municipiului Craiova!
 
Le cer scuze craiovenilor pentru ca au auzit, ieri, in Consiliul Local, din partea unor asa-zisi consilieri, expresii si jigniri demne de mahalalele de altadata!
 
Craiovenilor le promit ca din acest an vor avea un Consilu Local curat,  cu oameni de buna credinta, dedicati Craiovei si ca nu voi mai ingadui ca astfel de personaje cu un trecut dubios sa se regaseasca pe listele consilierilor care vor veni alaturi de mine!
 
Nu pot sa-mi bat joc de un oras intreg, pentru a da bine la televizor!
 
Nu pot sa mint craiovenii cu vorbe goale si sa-i las cu strazi nematurate si fara spatii verzi, locuri de joaca pentru copii sau evenimente de strada!
 
Am promis ca acest oras va fi readus la viata, va fi dezvoltat si va fi unul din primele trei orase ale Romaniei si vreau sa duc la capat aceasta promisiune!
 
Despre ce s-a intamplat ieri la PDL – este decizia unui grup restrans, condus temporar de un tanar caruia i-am dat sansa sa invete administratie.
 
A preferat sa invete politica si sa o foloseasca in dezinteresul Craiovei si al partidului pe care-l reprezinta!
 
A fost si motivul pentru care m-am distantat de acest grup! Pentru ca nu raspundea intereselor orasului, ci altor interese! Iar mie nu imi plac grupurile restranse, obscure!
 
Mie imi plac locurile deschise, Piata Mihai Viteazul, orasul meu si al dumneavoastra, imi place sa merg zilnic doua-trei ore prin cartiere, sa simt orasul, sa-i aflu problemele, sa ajut oamenii!
 
De asta m-au votat craiovenii, sa le redau orasul lor, mai frumos, mai curat, mai dezvoltat!
 
Nu m-au ales sa-l pun in bratele unui grup, care sa-si faca interesele proprii si asta a deranjat foarte tare!
 
Atat de tare, incat au ales nu doar sa se razboiasca cu mine, dar si cu Craiova! Si asta s-a vazut ieri, in Consiliul Local!
 
Au ales insa prost: nu ma vor invinge nici pe mine si nici Craiova! Atat timp cat voi fi ales, voi apara acest oras si interesele oamenilor lui!
 
Asa cum Constitutia Romaniei spune ca nimeni nu e mai presus de lege, “Constitutia Craiovei” spune ca nimeni nu e mai presus de acest oras!
 
Cei care simt la fel ca mine, vor veni alaturi si voi construi o alta echipa de consilieri! De aceasta data, dedicati Craiovei! Ii veti vedea langa mine in perioada urmatoare si craiovenii ii vor recunoaste! Sunt oameni cu caracter si care iubesc acest oras!



3 COMENTARII

  1. #1
    Rocker
    Data de inscriere
     18-12-2008
    Locatie
     Craiova -> Romania, AŸi nu m-aAŸ muta nici dacAƒ aAŸ rAƒmA¢ne singur pe PAƒmA¢nt!
    Mesaje
    99

    Ce povesti melancolioase are nenea asta in el. Dezvoltam orasul, il betonam, mai aruncam cate un mall, mai privatizam pe ici pe colo, asfaltam arterele principale ca sa nu rupem masina decat prin cartiere si ne buhaim victimizandu-ne prin declaratii pentru ca bineinteles…”interesele, comfortul si zambetele cetatenilor orasului nostru primeaza celor alor noastre!” – gen. Oare ce s-a intamplat, a uitat sa cotizeze pe la partide sau a saracit? Penibil.

    PS: Nu dau accept reputatiilor negative caci nu ma impresioneaza centrul, bordurile si un parc.

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     19-11-2008
    Mesaje
    160

    Orice primar am avea craiova tot un oras de kkt ramane auzi la el primele 3 poate la tiganie. Craiova este un oras sarac, urat mirositor si plin de tigani, de tradatori, spagari, profitori daca au omorat ei si cea mai iubita echipa din oltenia asta spune tot despre natia noastra de olteni.Oras fara viitor, nu am nimic cu solomon probabil ca tot pe el o sa il aleg pt ca asta si-a facut plinu a furat a luat spaga, daca vine altu fura si ala ce se mai poate, saracim dracu de tot.

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     26-01-2007
    Locatie
     George Enescu
    Mesaje
    7

    Daca ai parerea asta despre oras si locuitorii lui… pa, ca nu-ti duce nimeni dorul si lipsa… Nu ma intereseaza primarul, dar tu aici te-ai referit la oras si locuitorii lui, ori nu era deloc vorba de asa ceva in articol… Mai lasa-ne ca suntem satui de jigniri gratuite de la oricine…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.