Bercea rămâne în arest

Bercea rămâne în arest

265
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Judecătoarea Diana Cotoi hotărâse marţi, din oficiu, că nu se mai justifică judecarea lui Bercea în stare de arest preventiv. Decizia a bătut orice recorduri, fiind pentru a şasea oară când instanţa Tribunalului Olt îl pune în libertatea pe interlop.

 

Se pare că Bercea are succes la doamne, de fiecare dată fiind eliberat de o femeie judecătoare: prima oară hotărârea a fost luată de Liliana Oprea, apoi de Carmen Marinescu, în timp ce judecătoarea Diana Cotoi a luat această decizie de patru ori la rând, deşi de fiecare dată a fost contrazisă de magistraţii Curţii de Apel Craiova.

 

Bercea Mondial a fost închis preventiv pe 20 februarie 2011, el fiind acuzat că şi-a înjunghiat nepotul în vârstă de 17 ani, într-un bar din Drăgăneşti Olt. Ionuţ Anghel, zis Mercedes, fiul lui Gheorghe Anghel, zis Felix (fratele lui Bercea), declara la acea dată că unchiul său a intrat în bar împreună cu doi dintre verişorii săi. La scurt timp după arestarea lui Bercea, şi Mercedes şi-a schimbat declaraţia.

Berecea se află internat la Spitalul de Urgenţă Craiova după ce miercuri a acuzat mai multe dureri în zona rinichilor. Medicii au decis să-l ţină sub supraveghere însă el se va întoarce în arest la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     25-03-2008
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    2162

    e mai bine pt el,se pierdea prin zapada…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.