Masa Critica Craiova – „Noi nu blocam traficul; noi facem parte din...

Masa Critica Craiova – „Noi nu blocam traficul; noi facem parte din trafic.”

436
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Ora: 19:00 Traseu: Primarie -> str. Romul -> Calea Bucuresti -> Bd. Nicolae Titulescu -> str. Maria Tanase -> str. Bres tei -> str. Libertatii -> str. Brandusa -> str. Madona Dudu -> str. Gheorghe Bibescu -> bd. 1 Mai -> Parcul N. Romanescu (velodrom)

Masa Critica este o plimbare in masa cu bicicletele, care are loc de obicei in ultima zi de vineri a fiecarei luni, in mai multe orase de pe glob. Masa Critica nu este condusa de nimeni, si nu are nici un mesaj oficial, cu toate ca este in general inteleasa ca un efort de a promova mijloacele alternative de transport (nemotorizate) si de a atrage atentia asupra problemelor de siguranta a celor ce folosesc forme de transport nemotorizate atunci cand sunt nevoiti sa imparta drumul cu traficul motorizat. Participantii se intalnesc intr-un loc si la o ora prestabilita pentru a se bucura de siguranta si de compania pe care le-o ofera mersul in grup pe strazile orasului, cauzand in mod intentionat o usoara si temporara
perturbare a traficului. Filosofia generala din spatele acestui eveniment este exprimata in sloganul „Noi nu blocam traficul; noi facem parte din trafic.”

http://ro.wikipedia.org/wiki/Masa_Critic%C4%83 In proiect:

Reluarea intalnirilor in ultima zi de vineri a fiecarei luni, la aceeasi
ora, cu acelasi traseu.

https://www.facebook.com/craiova.criticalmass



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.