Turnul Eiffel poate fi văzut şi la Craiova. Mai mic şi mai...

Turnul Eiffel poate fi văzut şi la Craiova. Mai mic şi mai verde!

1.574
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Bărcuţe, girafe, crocodili şi alte animale exotice au împânzit recent oraşul. Toate sunt din gărduţ verde şi au fost aşezate în giratoriile din oraş la cererea municipalităţii care îşi doreşte ca oraşul să fie verde. În plus, la intrarea în parcul „Nicolae Romanescu”, craiovenii pot admira de aproape Turnul Eiffel. Ce-i drept, în miniatură, varianta „bio”.

„Ceea ce se vede prin giratorii sunt nişte forme de grădină foarte frumoase. Este vorba de un gărduţ viu tăiat foarte frumos în formă de bărcuţe, surferi, călărăţi, girafe, elefanţi, crocodili, fluturaşi, în total peste 27 de forme pe care le-am achiziţionat până acum, care plac în mod deosebit copiilor. Suntem în curs de amenajare a unor noi spaţii verzi”, a precizat, astăzi, edilul Craiovei.
Potrivit Liei Olguţa Vasilescu, costurile pentru aceste ornamente s-au ridicat la circa 15.000 de euro. „Acum, giratoriile arată altfel, ca în Occident, ca la Viena, ca în Italia”, este de părere primarul Craiovei.



6 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    140

    Cu siguranta asta nu ii lipesau unui oras cu mii de someri sau zeci de mii…

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     23-09-2007
    Mesaje
    130

    Strazile draga Olga, strazile. Au atat de multe gropi ca pot fi plantate ghiveci in ele!!!

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    250

    ”Bărcuţe, girafe, crocodili şi alte animale exotice au împânzit recent oraşul” sunt si in primarie si in prefectura….se ved si in poza din dreapta…………..dar strazile cat mata le asfaltezi,tampitul ala de solomano la primul mandat a asfaltata si intre blocuri tu nu esti in stare nici o strada principala…app lucrarile de pe str Caracal sunt sub orice critica,m am uitat la conexiunile de la tzevi,la imbinarile lor,GROAZNIC,LA ANU DE DECOPERTEAZA IAR…..BAGA MI AS IN DELTA A.C.M………………. si in ”blonda de la guvern”!!

  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    7

    vezi ca ma-ta are cratima.

  5. #5
    Racer
    Data de inscriere
     20-10-2007
    Mesaje
    211

    Delta A.C.M e vai de ei! Astia fura cat toate firmele la un loc.

  6. #6
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    544

    Cu siguranta calaretul de la rond imi va face viata mai frumoasa si ma va face sa uit de ambuteiajul creat de giratoriul de la pod care e cea mai mare prostie a orasului in materie de circulatie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.