„EU prin Craiova” – primul tur ciclistic al Parcului „Romanescu”

„EU prin Craiova” – primul tur ciclistic al Parcului „Romanescu”

4.023
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 5,00)

Turul ciclistic „Eu prin Craiova” al Parcului „Nicolae Romanescu” înseamnă deschiderea oficiala a noilor trasee pentru biciclete!

Traseele sunt structurate în funcţie de categoriile care vor participa activ la această activitate, astfel:
Traseul pentru agrement, respectiv pentru începători (mama şi copilul), care presupune deplasare pe plan drept:

 

 

 

 

 

Traseul MTB – pentru mtb, numai poteci, fără asfalt, pentru cei care vor să pedaleze prin  pădure. Acesta presupune urcare + coborâre şi, în viitor, diferite elemente construite pentru a-l face mai amuzant (poduleţe din lemn, obstacole etc.)

 

 

 

 

 

Deschiderea traseelor va avea loc pe data de 2 iunie a.c. Punctul de întâlnire va fi poarta 2 (la statuie), la ora 10:00

Proiectul este implementat cu ajutorul lui Filip Catalin (manager BBY X-SPORTS Craiova), care precizează că în oraş vor fi inaugurate şi alte piste, pe principalele bulevarde.

Organizatori: Craiova Forum, BBY X SPORTS, Primăria Municipiului Craiova, D.J.S.T. Dolj, Clubul de Ciclism „Green Circle”.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    38

    Ieeeiii! Ce bine! Dar până la parc cum ajung pe bicicletă??? Si dacă am treabă in altă parte decât in parc, pe unde merg? Cam cand vor fi inaugurate si alte piste? După ce se termină stadionul „D-ra Pogany”? Și dacă dl. Flip Catalin a făcut anunțul, să înțelegem că dumnealui sau firma dumnealui, și nu Primăria, va face pistele respective?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.