Antonie Solomon: Era normal să fiu exclus din PDL

Antonie Solomon: Era normal să fiu exclus din PDL

465
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că era normal să fie exclus din Partidul Democrat Liberal (PDL), întrucât a anunţat că va candida la alegerile locale din acest an pentru încă un mandat din partea Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR).

Solomon a mai spus că a intrat în PDL în 2006, când era primar al Craiovei, din postura de independent, însă consideră că pentru cei din conducerea PDL Dolj reprezenta ”un pericol”, iar în ultima perioadă a simţit o aversiune faţă de el.

”Era normal să se întâmple aşa, fiindcă eu mi-am anunţat candidatura din partea UNPR. Şi cât ar fi ei de eleganţi, probabil că le-a ajuns cuţitul la os şi au zis: ‘gata, fără Solomon, ne punem candidat şi începem bătălia’. Probabil că eu nu mai sunt de actualitate. Cine ştie cum stau eu în sondaje, cum stau ei în sondaje? M-am hotărât să candidez din partea UNPR şi nu a PDL pentru că am simţit o aversiune faţă de mine în ultimul timp”, a spus Solomon.

Acesta a susţinut că în PDL a fost dorit de un singur om, iar acesta este preşedintele Traian Băsescu: ” În PDL am fost dorit de un singur om: de Traian Băsescu şi atât”. Potrivit lui Solomon, intrarea sa în PDL Dolj ar fi reprezentat ”un pericol” pentru unii din conducerea organizaţiei. ”Pe mine nu m-a inventat PDL, eu acolo am intrat ca primar. Cei care conduc PDL Dolj probabil că au avut inima îndoită când am intrat în acel partid (…) Cu Radu Berceanu (n.r – preşedintele PDL Dolj) puteam fi foarte apropiaţi, dar au fost unii care s-au speriat şi au creat o spărtură. Eu am ieşit pe posturile tv cu tot felul de declaraţii pentru drumul acela Craiova-Piteşti (n.r. – drum la care Berceanu a renunţat când era ministru al transporturilor), dovadă că şi acum am reluat discuţia cu ambasadorul SUA pentru fabrica Ford”, a mai spus Solomon.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, şi şase consilieri locali în Consiliul Local Craiova au fost excluşi, joi seară, din PDL, după ce în şedinţa extraordinară în care s-a votat bugetul Craiovei aceştia au avut alte puncte de vedere decât poziţia viceprimarului Mărinică Dincă, preşedintele PDL Craiova. AGERPRES

Sursa: http://radicaldedolj.info/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.